Thursday, 9 June 2011

colourful wedding of lovely kazen:PART 4-outdoor so ..so.

introducin..
part ni nak share the most beautiful shot kat sini..org trg pun xtahu adenya kewujudan tempat ini.local people call this area pengakalan merah..this is my 1st time lah datang sini..emm cantek..with the pink bushes...or org kampung or in terengganu speak..i can say it..buoh pulut..biji kecik yang berbulu duk melekat kat kain tu..ni photographer tuh la yg suggest..b4 that we all eh die suggest nk shoot kt pantai tok jembal di balik pokok rhu tapi dok jjuper tempat hok molek nok shoot..dok jjuper jalang..seme jalang sek ye pakat ttutup lake doh..dok kang nok g amek gambo kat rama orang ttepi pata nung..doh r panah dering.pengantin ngan dayang2 hok ngikut..laporan dan dahaga amat..tuh yang g kalang meroh tu..comel molek tempat tu..hahaha..by da way..mase nk g tuh kan..i'd met a.....emm..dun know which planet lah he came from...hahaha..terkenang ke berkenan ???hahaha...mari kite lihat gamba2 candid pengantin ini...




in between these pics ade jugok gambo hok tukang nyelit iaitu saya lah..hehehe...chantek x tempat ni...nti sy nyer turn kene pilih tmpt lain la..dok kang nok gi tepat tuler op..ke gana ...dok jadi gitu..balik kat gharib doh..disebabkan saya tadok lg gambo atah pelamin jdik dengan jasa baik pengantin hok panas so-oh make up cair bole lake..sek ye sporting gok nok amek gambo atah pelamin mase garib bute..nyamuk rrawong kali..thanks puan anum n en.yus...
thanks walau kepenatan amek gok gamba last bersama i

doh cian ngat sorg..meh2 amek gambo ni...loike2..

tua mude kanak2 ade lake..bayi je tadok lagik...tp mok ayu mmg menten mude ssokmo..bukang jek ni

No comments:

Post a Comment