Friday, 10 June 2011

entri tadok gambo...

sek ning...meknor..na..nolee..rozi tinggalan sokmo

mase fahmi mamat nikoh..

sek laki bersama fahmi mamat dan isteri


merindui saat ini..masa nikoh peja ali..

entri bertarikh 10 jun 2011..berehat d rumah..hr jumaat nan mulia kan..rs mcm baru jek balik rumah..padhal br seminggu lepak kt rumah..oh hr ni hada kenduri azhari,my former fren ms jd GSTT dlo kt SKSS 2 ..emm tahniah  kerna tlh bergelar suami org..smlm pun ade kenduri aming my studiomate dlo..tahniah juger..dan hari ni juga,kenduri apis (x-opismate kt ndpa) n mira kt kota bharu..tahniah seme..tuh la xbyk sgt kenduri minggu ni sbb seme org nk bersiap bekerja serta balik mengajar pada yg jauh2 tu..pada khatijah hanim?bersiap utk berehat lah kot..hahaha..mlm ni seme sedare mare tahu doh that i will stay in terengganu lah..emm seme suker dan sangat setuju dengan pilihan untuk balik bekerja di negeri terengganu terchenta..hahaha..anum je duduk dinung..lek2 mu ade laki doh dakpe..aku ni single mmg molek sgt la kalu balik keje kg je..hahaha..but the thing that hard for me to answer is..have u been offered by those company?not yet..bukan x redy tp sy nk rehat 1-2 minggu jap..rehat lama2 pn xleh..t abes la ilmu sy..hehehe..btwn sy x prepare lg benda..nk study balik projek sy..tp sy berharap sgt kalau ade offer utk mengajar..insyaALLAH..ameen..bukan nk jd cikgu..jd tutor ke apa ke kan..hehehe...sbb seswai lah dgn style sy yg garang ni..hahaha...mlm td seme berkumpul kt rumoh mama n aboh..kecuali kpd yg berhanimun tuh..wahaha...slmt berhanimun puas2..utk berjumpa sblm berangkat mengerjakan umrah pada 13hb ni..sambil2 tuh menulis nama lah utk dibuat hajat..kah2..mok kata lepas ni dpt keje bru la hulur duet ke mama...sbb pokcik din kata wak hajat pun paling2 komang kene hulur 50 riyal..hahaha..merioh gok malam..tp tadok gambo la...dan keje sy smlm penuh ngan aktibiti berblogging..those of my fwens kt trg ni.seme i sempat jumpa lagik since dh blk sini bout a week ago..miss u olredy guys..nasherah razak.noleeza.meknor..rozi..walaaa..kpd nadia n akims..ble lok la leh juper awok mu selaing dr hari raya?merindui kawan2 skoloh saya ok...
nikoh peja jugok..sek2 ning wak rama..

No comments:

Post a Comment