Monday, 13 June 2011

Kenapa DaudSu jadi femes

salam..


saya sendirik pun x faham..since smlm..dh klua macam2 page pasal dAUDSU..ala player kelantan yg menandukkan bola ke gawang sendiri pada malam Piala FA antara trg ngan kelantan tu..kasihan pulak dekat die..sbb tibe2 die jadi sebutan..mungkin bukan salah dia kan..die pun x xpect langsung mende tuh nak jadi..tp pada pikiran sy kalu die x tanduk bola keluar pun ramai rakyat trg yg menonton aksi live ke kt tv ke..mmg akan ckp dh kalu daudsu x tanduk bola msuk gol pn trg still leh dpt gol tu sbb ade lg 2 player trg kt blkg die..kerol pahmi pah dduduk doh..dok seke..kecewa..tp tulah..napa byk sgt fanpage pasal dia..kasihan dia..
antaranya adalah..daudsu ialah org yg paling hensem selepas jaringkan gol sendiri..emm..ini tohmaham remeh lah..emm sy pun x paham..tapi kan mmg gamba die byk klua kt paper pn hari ni..lagi pulak
kami suka daudsu jaringkan gol sendiri..siap pakai jersi trg lg,..apa da..byk sgt..tuh antara cth2 fan page yg direka..sy tabik dan salut dengan kata2 ashaari..but i dun know lah the page of ashaari shamsudin tuh is the real page of him or not..die kata apa la org ni seme..kesian kt daudsu..die pn punya perasaan mcm kite jugak..ade anak ade isteri.emm pasal kesilapan die tu masyarakat menghukum die sebegitu rupa..padhal dlm paper hari ni dia dh mintak maaf pn kn..dia kata Sebagai pemain, kami sedia menerima hakikat, popular seorang pemain kerana peminat dan jatuh juga kerana peminat,” so buleh x korg maafkan die..emm..mmg ramai lah..ade mcm2 page..kami x salahkan daudsu masukkn gol sendirik la..saya di sini bukan nak menangkan die pun cuma xpaham persepsi masyarakat yg suke  main2 kt situ..emm...

lagik pulak...sy pun sangsi..mcm2 page dh keluar kan..antara nk tgk peminat jek kan mcm mana emo meke tuh seme..watevah it is guys..as long as make u happy..n dun ruins others sudah lah..sy pun sangsi yg reke page tuh sebenarnya sapa tah..admin..admin..page players ni pun dh penuh fwen list..terpakse kene like je..ni lah yg dikatakan demam bola..sekali seumur hduup je...heehee...kpd kerol pahmi che mat slmt berjuang utk mesia esk..mesia lawan qatar ..hemm...kpd peminat2 d luar sana jgn la fanatik sgt..kot ya pun berbanggalah dgn pencapaian negri kite..proud to b terengganurian...emmm...sek ganu maing bola mmg hebak doh dri dlo lgik...

No comments:

Post a Comment