Wednesday, 29 June 2011

pergi physiotheraphy

salam


isnin..26hb july 2011..appt.wit physiotherapist @ HSNZ k.trg @2pm..this is my first time being here la..ble tgk susun galur seme kompleks ni it looks like HTAR klang..cume berbeza route n location jer...xsangka physio die kecik je..mmg la..tp berbeza sikit ngan physio utk materniti kami buat tu la..tmpt nk gabak besa..em ni dept.die square je..bilikmuat2 je..cume gym tuh besa la..unluckily..i can see those ppl buat physio via small panel kt pintu tu..tp nampak la org2 dlm tu buat apa..kalu dpt masuk pn bes..leh amek gamba..cermin lekap ktdinding  tu install satu2 je..xdek r sepjg2 wall tu..byk alatan dlm tu..oh ya..perkataan baru sy dpt lihat di sini ialah elektroterapi..
bilik apakah ini?dan senarai alatan2 dalam bilik itu yg diguna pakai..seperti swd,interferential,traction,infra red ray,stimulation and hot pack.x pernah ku dengar mende ni sume...tp xpe..t kite tgk eh..emm bukan sng bukan susah nk buat physio..like my auntie refused to do it..emm..dh agak dh..it depends la dgn seseorg tu kn..well nsb baik sy x kene mrh ngan staff yg bertugas sbb asik nk tgk je org duk buat apa kt dlm tu..mcm kanak2 kan..sori bang..kak ..sy nk tau je apa ade dlm tu..kalu x skang,bl lg sy nk grab those chances eh..
ok habis cite psl physiotheraphy...kite g tgk citelain plak..lps blk hospital g bwk sufi gunting rmbt..nsb bek die duduk diam..umpan cokelat...
taraa....sy sgt baik ketika gunting rambut lid..wan..ki.kak nem..hhahaa...muke die..emm..then tgk rambut saya...hasilnya

teruje minum air laici kegemaran




bergaya dpn kete baru sufi...hahahaa

acara xmo tdo..nak main hantu kum-kum..

No comments:

Post a Comment