Friday, 8 July 2011

LAST GATHERIN BEFORE IM BACK TO KL..LAST MOMEN AFTER A MONTH HOLIDAYS…





Salam..
We had decided to gather b4 im goin back to kl tmrw..this is my last gatherin with my schoolmates..so sad lah wanna leave em..those words frm em was made me so hard to leave em..lps ni anem tadok dok gerok mana la kite sbb bos tadok..ak ade tijoh je ak on gini..ahaha..kelako lah awok2 mu ni..mcm la kaluak tadok dok jadik seme acara2 lepak2 ptg2 hr ni like this eh..cume hr ni lebih meriah sbb disertai oleh syahida membawa ammar..si comel yg keletah dan teruja tgk makcik dan pakcik die yg sgt2 la energetic + mulut banyok seme..which planet are they comes eh ibu?he might thinkin off those aunties n uncles..hahaha…








hr ni unluckly..tadok air nyior plok doss..bolok wok..tuh yg mek nor maroh sgt sbb aning nok2 mari keda ni sokmooo..ni keda faveret ak lah…nway tq la mek nor sbb sanggup angkut g mana2 neh…berbakti tuh penting..dgn ikhlas..jgn tohok ngata je..sedih gok na dok leh join..sebulan aku balik..dok jupe pun na lagi…owoh…nolee pun..pengantin baru hok basi…sibuk benor..selain diikuti oleh ijue..hahhaa..mmg meriah suasana perjumpaan kami hr ni..less photos..less laughin..those 4 last momen…as usual citebergosippjg la..cume kali ni lebih meriah la sbb ramai sikit n ade ammar…ammar si cute rs nk kenyek2 je bak kata rozi.






.kalu lah lepas ni we all leh gather ramai2 lg rsnya tersgtla meriah..x sabar tgu saat hr raya itu…mmg perlu pun we all created school group..mmg ni je la harapan dan kebangaan sy dlm membuat persatuan slps sekolah…mmg kami terbaik..puji diri masing2..tahniah2…sbb kekal aktif..jd bg sesiapa yg x dpt berpeluang utk join tu..jgn terasa ati atau tertelan air liur je tgk kegembiraan kami di petang hr wiken..alwiz like this n must b aktiviti wajib la..cume lps ni sedikit berubah sbb admin xdek la..kah3..koya admin…boleh lg buat…emm nk blk tuh jumpe duwangbidi yg sesat sapa pantai pengkalan maras…sek megang mmg rama org kenal..hahahha…nway thanks to mek nor..rozi..cdah(sekali lg bidan terjun terbaik dkt kedai=selamat pengantin baru utk minggu depan),syahida,salam n ijue sbb memeriahkan petang wiken kite…pujian harus iberikan dan dibanggakan sbb menghidupkan suasana…sek kite mmgterbaek sokmo…ye dosss..kepok sapa 6 riyal..ikan goreng..air berapa gelas sorg sbb perit rs dok ckp pah cerooohhh…
berbaloi la balik garib pung…hahhahaha



No comments:

Post a Comment