Thursday, 7 July 2011

terengganu menang 6-2

Salam
Cite pasal bola la..tahniah sek kelate sbb menang piala liga super..amek la ke awok ye..nok ngat..hambek..kan dok v kang nanges pulok…hahaha.. dengor cite kerajaan kelate nok v ganjaran hebat ke sek ye sbb bleh piala tuh..cuti pulok ke sek kelate?beh ah..berbaloi doh usahe pah 3 tahun nok ke piala super tuh..sek ye main baguh n molek doh malam td..n tengkiu mat yoe sbb beri kasut emas ke hadi yahya..terengganu pun nelang jugok bolot 1st runner up..dgn 53 mata memintas sek selangor duduk no 3 dlm liga.dakpe cuba lg naseb yg baik utk thn depan ok..terengganu nelang sumbat gol 6-2 mlm..ternyata gawang sharbinee alawee dibolosi jua…jutaan terima kasih buat penjaring gol..reensahfiq,manaf dan hadi..dan kherol pahmi punya gawang bolos juga..bese la tuh kan…main dgn sungguh2 nway congrats both…buat KFCM…nasib baik jugak sbb ms sabah score tuh die jatuh kn…injured die x sembuh lg ms lwn hr tu ngan lubnan…emm..ms main taiwan hr tuh pun duduk atas kerusi je tgk sharbinee jaga gawang yang bolos..tp pujian mmg perlu diberikan kepada sahrbinee,..terbaik…tahniah untuk abdul hadi yahya jersi no 14 kerna telah berjaya memiliki kasut emas musim ini dengan jumlah jaringan sebanyak 20 gol dan telah mencipta 4 hatrik pada malam tadi..TAHNIAH sekali lagi..buat abdul manaf pula tahniah kerna anda telah dipanggil oleh datuk k rajagopal untuk menyertai skuad kebangsaan ketika bertemu dalam perlawanan persahabatan menentang chelsea..dan juga ismail faruqi pun dalam pemerhatian skuad kebangsaan jugok..baik ah sek2 kite main parok dan sungguh2 doss…biar rama lah sikit duduk dalam skuad negara buktikan kita memang hebat dalam arena bola sepak negara…tahniah sek2 terengaanung seme…mengisi tempat dalam kesebelasan utama skuad harimau malaya…SEK GANUNG MEMANG NELANG..dengarcite lepas ni dey all rest pjg sbb nk g london..wah bess…semoga pasukan negri terengganu akan terus cemerlang beraksi untuk musim yang akan datang…pujian harus diberikan kepada coach terengganu haji irfan bakti..saya sbg anak terengganu pure akan terus menyokong pasukan penyu sampai bile2…we are the best among others..im proud to be terengganurian…semoga pemain terus bersemangat berjuang….jumpa lagi musim depan…

No comments:

Post a Comment