Sunday, 8 January 2012

hari berehat ber= cik nina








 ehehe yahoo..joy of love..we re hangin out at pavilion....izyan sokmo kata..kanem ni suke keluar2 time panas dering..that's mean..i mls nk klua pgik kerna kene bgn pagik...klua tghri ni lps zohor perut pun kenyang doh...so x yah pk pjg lah...kelua2 hope hr ni x mcm hr minggu lepas seme nak lupa ok...whoah...tu lah cik nina pesan suruh tgu raja chulan ,cik anem koya g turun bb..she 's ruin herself...act.she jus't want to window shopping at lot 10 msk Zara OMG...sale..unluckily she refused to enter c&k, kedai baju comel VINCCI kat FAHRENHEIT 88 ..Ohh.malas sbb panas sgt...deng g msk adidas...wahh dh lama kn x menghabeskan duet...so cik nina tabur duet n sy menabur kata2 utk salesman tu namanya shakir..agaagaaa...xpape..pastu cashier nama munirah..mmg lah hari ini hari apa eh?..what xleh blah mamat2 salesman tu selamba jek ckp si shakir tu tlg la jual minyak..owh..malas nak layan..korg mmg bijak berkata3 dgn menarek customer korg..so good lah korg..hahaha...deng..lepas tu kan...aipp..wat dssbkan dahaga mmg we all nk melepak kt street food outside tu...tp so many crowds there n last2 we all blah jek then g layan starbuck kt sg wang plaza jek b4 blah tu we all lyn art kt bear d entrance pavi tu..nice painting...em n ms we all cross the road, wah apa yg ramai sgt traffic police ni n bodyguard msti ada org besar...oh i know him..tengku ismail tu anak sultan johor..bapak ah..anak raja lalu depan kot...nk jek i snap..tp kan x pepasal ak kene saman..sorry xkn sama ngn enrique ok..hahaha...balik rumah lepak ngan cik nina smbl layan lagu n the voice ..suke nk tgk adam jek kan khatijah hanim..ohh lps tu kemas2 brg nk blk umh kak zura..oo deng..kunci tertinggal kt umh kak zura...aih...apa la ..pastu layan bola dlo smbl tgu izyan dtg bukak grill pintu..apa la seme nk lupa..TEKANAN HIDUP..xpe layan jek la dlo farizal marlias main ni..artis hot mabul tgh jaga gol...sapot n9 mng mlm nie..uwekk kelantan..hahaha..jahat gle..apa la malang sgt naseb ku td pn nk terjatuh tangga...aikhh....




No comments:

Post a Comment